lie

Jag, världens sämsta blogguppdaterare, har fått ett pris! Jag tackar Feministbrud så hemskt mycket för denna ära. Jag har för övrigt även lovat att hänga på Feministbruds världsutmaning – mer om det senare.

Vad ville du bli när du var liten?

Diplomat, advokat eller journalist.

Vad är du idag?

Omvärldsanalytiker. Drömmer dock om att öppna egen resebokhandel eller översätta skönlitteratur. Men det är ju det där att man ska betala räkningarna…

Vart vill du helst resa?

Kalifornien och Sydafrika, där jag har släkt/vänner men aldrig besökt. Annars längtar jag otroligt mycket till Ryssland där jag tidigare bott, men inte varit på många år. Centralasien vore spännande också.

Var ser du dig själv om fem år?

Med lite större barn hoppas jag ha mer tid för mig själv. Hoppas jag hinner blogga mer, löpträna (borde väl sätta upp ett mål… En halvmara?) och kanske vara något steg närmare mina drömmar ovan.

Rött eller vitt?

Rött (i vinsammanhang är Riojaviner en favorit, som generell färgupplevelse tycker jag att rött är mer spännande än vitt och det syns inte lika mycket när man spiller, som symbol känns värme och kärlek roligare än oskuld och renlighet – det är nog bara som trafikljus och varningssignal som rött känns negativt, men där har ju vitt inget att komma med ändå).

Sommar eller vinter?

Sommar.

Skog eller hav?

Kanske skog ändå, även om hav spontant kändes som det rätta svaret. Mer romantiskt och äventyrligt, sådär. Men jag tycker mycket om att springa i skogen, liksom att plocka bär och svamp, och jag älskar doften av skog. Men jag mår illa när jag åker båt, jag är inte jätteförtjust i att bada i kalla vatten och mitt hår blir förfärligt fult av saltvatten… Så skog får det bli.

Vad gör dig ledsen?

Jag är en känslomänniska. Jag blir ledsen av tiggare, ensamma farbröder, kommentarer som eventuellt skulle kunna tolkas som kritik mot mig eller mina barn, dumma människor, världens undergång m.m. Men jag är oftast glad.

Vad är det bästa du vet?

Resa, läsa, skriva, mina barn såklart, springa, äta god mat, skogspromenader på sommaren, dricka vin i gott sällskap, samtala om livet, fira jul m.m.

Fem av mina favoritbloggar:

Jag läser mest mamma- och träningsbloggar just nu, eftersom jag längtar efter att komma i form efter förlossningen (sju veckor sedan nu), så det blir lite av varje här. Feministbiblioteket är också en favorit förstås.

Bokunge

Violens Boksida

GI-licious

Militärmamman

Apan satt i granen

Annonser